Hopefully everyone had a great weekend and are ready to get back into dance! There are a few things in this email so please be sure to read to the bottom. You will find the schedule for September 26 below. These times will be finalized this week and a follow up email will be sent out on Saturday, September 19. If your child has longer than a 30 min break, please make arrangements for their care or pick up. We will not have an extra person on staff to watch over them at the studio. Thank you for understanding.
Please refer to your dress code for instructional and competition classes. Our goal is to look professional and be able to dance without disruption.
Remember to call or email the Academy if your child is sick or not able to attend dance for the evening or is running late. This will help us keep our attendance records and assists the teacher in knowing who will be absent. It is very important to make all of your instructional classes as well as competition. Please Let us know if you have any questions.
10:00 am-Mother's Prayer (30 mins)
10:30 am- Don't Go (1 hour)
11:30 am- LUNCH (30 mins)
12:00 pm- Get Up (1 hour)/Tiny Dancer (1 hour)
1:00 pm- Girlfriend (1 hour)/Cha-Cha Heels (1 hour)/Butterflies (1 hour)
2:00 pm- Let It Rock (1 hour)/Cirque (30 mins)
2:30 pm- Sea Cruise (30 mins)
3:00 pm- Itsy Bitsy (30 mins)/Bingo (30 mins)
3:30 pm- Hokey Pokey (1 hour)/Miss Invisible (1 hour)/Do Your Thing (1 hour)
4:30 pm- Shake and Pop (2 hour)
5:30 pm- DINNER BREAK IN SHIFTS
6:30 pm- Life Goes to a Party (1 hour)
7:30 pm- Work Me Down (1 hour)
*These times are approximate and could be altered up until the 19th of September when the schedule will be resubmitted for final times.